вівторок, 04 серпня 2009 16:29

Ван Дер Ваарт назвав поведінку Пеллегріні огидною

Ван Дер Ваарт назвав поведінку Пеллегріні огидною

Поки що мадридист Рафаель Ван Дер Ваарт в черговий раз зізнався, що цього літа він залишить "Реал", а також поскаржився на ставлення до нього з боку нового тренера Мануеля Пеллегріні.

"Відношення до мене Пеллегріні огидне. З ним мене вже нічого не зв"язує, мені не про що з ним розмовляти. На даний момент я продовжую тренуватися як ні в чому не бувало, але насправді щось відбувається, і це щось дуже неприємне. Моє розчарування і безсилля неможливо описати словами. Скажіть, що я можу думати про Пеллегріні, якщо він не заявляє мене навіть на товариський матч? Це огидно. Але я точно знаю, що не збираюся бути його "другою стравою" і терпіти таке до себе відношення", - заявив вчора Ван Дер Ваарт в інтерв"ю голландській газеті AlgemeenDagblad.

"Коли тренер діє таким чином, то ти повинен прийняти це до уваги. Мої шанси в "Мадриді" майже нульові, якщо не сказати взагалі нульові. Потрібно дивитися на речі реально. У мене вже немає місця в команді, і найкраще, що я можу зробити - це зібрати валізи і виїхати звідси якнайскоріше. Найгірше, що ніхто з клубу так і не поговорив зі мною чітко і ясно. Ніхто в повний голос не сказав, щоб я йшов", - додав голландець.

Що стосується майбутнього, то Рафаель Ван Дер Ваарт вважає за краще нічого не загадувати:

"З поваги до клубів, що цікавляться мною, я поки не називатиму їх їмена. Проте, очевидно, що у мене вже є ідея того, куди я хочу перейти, хоча зараз стан моєї дружини і її матері, яка лікується від раки, знаходяться вище футболу".

За останньою інформацією з Німеччини, мюнхенська "Баварія" могла б стати новою командою Ван Дер Ваарта.

За матеріалами Realmadrid.ru

Зараз ви читаєте новину «Ван Дер Ваарт назвав поведінку Пеллегріні огидною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути