четвер, 31 травня 2007 15:29

МВС винними в бійці на "Олімпійському" вважає вболівальників

 

В українському МВС переконані, що безпорядки під час фінального матчу за Кубок України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтарем", коли після забитого киянами гола "Беркут" почав "зачистку" сектора динамівців, винні самі уболівальники, повідомляє "Команда". От як прокоментував конфлікт на трибунах заступник начальника Департаменту громадського порядку МВС України Володимир Салімський:

- Після того, як уболівальники "Динамо" застосували вогненебезпечні засоби, які заборонені статтею 286 УК і розцінюються як злісне хуліганство, міліціонери, що стояли поряд з сектором, спробували, діючи вельми толерантно, вивести порушників за межі трибун, проте наткнулися на дуже грубе відношення до себе з боку фанів. Ті почали бити людей у формі, зокрема ногами. Лише після цього на підмогу примчався загін "Беркута", який перебував найближче до місця події. Але і тоді фани не втихомирилися, почали виривати сидіння й кидати їх убік правоохоронців. Щоб уникнути масової бійки, багато мирних вболівальників побігли вгору по рядах в надії відчути себе там в безпеці, – заявив Салімський і додав:

- Я та інші керівники департаменту МВС вчора до третьої години ночі розбирали кадри, отримані нами шляхом спеціального відеоспостереження за секторами. У разі чого у нас є неспростовні докази нашої правоти, а також того, що підбурювачі конфлікту – саме уболівальники.

Зараз ви читаєте новину «МВС винними в бійці на "Олімпійському" вважає вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути