неділя, 30 вересня 2012 13:51

"МЮ" програв "Тоттенхему" на "Олд Траффорд" вперше за 23 роки
8

"Манчестер Юнайтед" програв другий матч у сезоні
Фото: ФОТО: Reuters

"Манчестер Юнайтед" на своєму полі програв лондонському "Тоттенхему" у матчі 6-го туру чемпіонату Англії з футболу, повідомляє "Р-Спорт".

Зустріч в суботу на "Олд Траффорд" завершилася перемогою команди Андре Віллаш-Боаша з рахунком 3:2.

До середини першого тайму "червоні дияволи" виявилися в ролі наздоганяючих, пропустивши швидкий гол від Яна Вертонгена (2-а хвилина) і Гарета Бейла (32). Півзахисник "МЮ" Нані скоротив відставання на 51-й хвилині зустрічі, проте хавбек "шпор" Клінт Демпсі на контратаці відновив перевагу у два м'ячі (52). Шінджі Кагава (54) знову довів відставання до мінімального.

Ця перемога дозволила "Тоттенхему" набрати 11 очок і переміститися на 5-ту сходинку турнірної таблиці прем'єр-ліги, "Манчестер Юнайтед" (12) йде третім.

У наступному турі команда Алекса Фергюсона 7 жовтня зіграє на виїзді з "Ньюкаслом", "Тоттенхем" в той же день прийме "Астон Віллу".

Додамо, що "Тоттенхем" здобув першу за останні 23 роки перемогу в чемпіонаті над "МЮ" на "Олд Траффорд". За цей час "МЮ" здобув 19 домашніх перемог, а ще чотири матчі були зведені до нічиєї, інформує Opta Sports.

Повідомляється також, що раніше "МЮ" програвав два матчі з перших шести в АПЛ тільки в сезоні-1992/93 і 2002/03. У тих сезонах манкуніанці перемагали в чемпіонаті.

6-й тур

Манчестер Юнайтед - Тоттенхем 2:3 (0:2, 2:1)

Голи: 0:1 - 2 Вертонген, 0:2 - 32 Бейл, 1:2 - 51 Нані, 1:3 - 52 Демпсі, 2:3 - 54 Кагава.

Манчестер Юнайтед - Ліндегор, Рафаел, Ріо Фердінанд (Х. Ернандес, 90), Дж. Еванс, Евра, Каррік, Скоулз, Нані, Кагава (Уелбек, 79), Гіггз (Руні, 46), ван Персі.

Тоттенхем - Фрідель, Уокер, Галлас, Колкер, Вертонген, Сандро, Дембеле (Хаддлстоун, 84), Леннон, Демпсі (Сігурдссон, 70), Бейл, Дефо (М. Доусон, 90).

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" програв "Тоттенхему" на "Олд Траффорд" вперше за 23 роки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути