субота, 29 вересня 2012 17:50

"Арсенал" зазнав першої поразки в прем'єр-лізі
5

"Челсі" зміцнив лідерство в чемпіонаті з 16 очками
Фото: ФОТО: Reuters

Лондонський "Арсенал" зазнав першої поразки в англійській Прем'єр-лізі. У матчі 6-го туру "Арсенал" на своєму полі поступився "Челсі" з рахунком 1:2.

Рахунок у матчі відкрили гості - в середині першого тайму Фернандо Торрес замкнув подачу Хуана Мати зі штрафного. На останніх хвилинах тайму "Арсенал" зумів відігратися завдяки голу Жервіньо, однак на 54-й хвилині "Челсі" знову вийшов уперед: після чергової подачі Мати зі штрафного Кошельни зрізав м'яч у свої ворота.

Завдяки цій перемозі "Челсі" зміцнив лідерство в чемпіонаті з 16 очками. На другому місці йде "Манчестер Юнайтед", у якого поки 12 очок і одна гра в запасі. "Арсенал" займає п'яте місце в турнірній таблиці. У п'яти попередніх матчах лондонці набрали дев'ять очок, здобувши дві перемоги і тричі зігравши внічию.

Пізніше 29 вересня в англійській Прем'єр-лізі відбудеться ще чотири матчі, серед яких можна виділити гру "Манчестер Юнайтед" - "Тоттенхем".

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" зазнав першої поразки в прем'єр-лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути