неділя, 16 вересня 2012 17:34

"МЮ" розгромив "Віган" у 700-му матчі Скоулза

"МЮ" розгромив "Віган" у 700-му матчі Скоулза
Пол Скоулз відзначився в ювілейному матчі ФОТО: rsport.ru

В Англії проходять матчі четвертого туру прем'єр-ліги. Розгромної перемоги добився "Манчестер Юнайтед", який відправив чотири м'ячі у ворота "Вігана".

Півзахисник "МЮ" Пол Скоулз провів свою 700-у гру за клуб, причому він відзначив цю подію голом, увірвавшись у штрафний майданчик і добивши м'яч у сітку після прострілу Нані. Зустріч четвертого туру завершилася перемогою "МЮ" з рахунком 4:0. Крім Скоулза голи у складі команди сера Алекса Фергюсона забили Хав'єр Ернандес, Александер Бюттнер і Нік Пауелл.

"Пол за свою кар'єру завжди діяв фантастично в таких епізодах. Ніхто не робить це краще, ніж він зробив це сьогодні. Згадую його дії в якості центрального півзахисника, коли він міг піти у штрафний майданчик в будь-який час. Очевидно, що протягом багатьох років ми використовували його більше як найважливішого гравця в центрі півзахисту", - наводить слова Фергюсона Sky Sports.

Також шотландець відзначив дебют в "МЮ" молодого півзахисника Ніка Пауелла.

"Молодий Пауелл - це гравець, який, ми сподіваємося, зможе в майбутньому замінити Скоулза. У нього приголомшливе бачення поля, хороший темперамент, і він дуже швидкий. Він забив дуже хороший гол сьогодні, і це хороший початок. Йому тільки 18 і я дуже радий, що працюю з ним", - сказав Фергюсон.

Манчестер Юнайтед - Віган 4:0 (0:0, 4:0)

Голи: 1:0 - 51 Скоулз, 2:0 - 63 Х. Ернандес, 3:0 - 66 Бюттнер, 4:0 - 82 Пауелл.

Манчестер Юнайтед: Ліндегор, Рафаел, Відіч (Дж. Еванс, 77), Ріо Фердинанд, Бюттнер, Керрік, Скоулз (ван Персі, 71), Нані, Гіггз (Пауелл, 71), Велбек, Х. Ернандес.

Віган: Аль-Хабсі, Колдуелл, Раміс, Фігероа, Бойс, Босежур (Джонс, 68), Дж. Маккарті, Макартур, Коне, Мелоуні (Й. Гомес, 58), Ді Санто.

Попередження: Бюттнер (45), Бойс (49), Макартур (56), Велбек (90).

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" розгромив "Віган" у 700-му матчі Скоулза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути