неділя, 15 липня 2007 14:19

Моурінью: "Абрамович знає мене як відмінного тренера"

Головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью зустрівся з Романом Абрамовичем і в черговий раз переконався, що власник клубу довіряє йому, як ніхто, повідомляє football.ua.

"Я задоволений зустріччю з Абрамовичем, - сказав Жозе. - У нас немає і не може бути розбіжностей. Я знаю, що він хоче, про що він думає і що він відчуває. З іншого боку - Роман знає мене як відмінного тренера. Головне - що між мною і Абрамовичем справжні професійні відносини і ми розуміємо один одного".

"Я щасливий в Англії. Це один з найсильніших чемпіонатів в світі і тут грають в справжній футбол! Я вже четвертий рік провожу в "Челси" і був би радий працювати в цьому клубі надалі".

Вчора "сині" зіграли черговий товариський матч з мексиканською "Америкою", в якому перемогли 2:1, завдяки голам Малуда і Тері. Перший тайм у складі "Челси" провів Андрій Шевченко. Моуріньо напередодні заявив про свій намір повернутися до схеми з двома вінгерами.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью: "Абрамович знає мене як відмінного тренера"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути