неділя, 18 травня 2008 14:38

Моурінью обіцяє через кілька тижнів назвати своє нове місце роботи

Колишній головний тренер "Челсі" Жозе Моурінью в інтерв"ю The Observer заявив, що через один-два тижні він визначиться з командою, яку він очолить, а через місяць приступить до роботи.

"Через кілька тижнів європейські чемпіонати завершаться, і після цього все стане ясно. Клуби озвучать свої плани на наступний сезон, і тоді можна буде провести переговори щодо працевлаштування. Впевнений, що через місяць я приступлю до роботи", - сказав Моурінью.

Найбільш вірогідним варіантом продовження тренерської кар"єри португальського фахівця є Італія. У його послугах, за даними британського видання, зацікавлені "Інтер" і "Мілан", які очолюють Роберто Манчіні і Карло Анчелотті відповідно.

"Інтер" веде боротьбу за третій підряд чемпіонський титул, але може програти золото римській "Ромі" в останньому турі, а "Мілан" вперше за останні роки ризикує залишитися поза зоною Ліги чемпіонів.

Сам Моурінью був зацікавлений в роботі з іспанською "Барселоною" і надіслав президенту каталонського клубу Жоану Лапорті план розвитку, але рада директорів "Барси" призначила на місце Франка Райкаарда колишнього півзахисника команди Хосепа Гвардіолу.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Моурінью обіцяє через кілька тижнів назвати своє нове місце роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути