вівторок, 15 травня 2007 10:53

Моуріньо не задоволений грою Шевченко

 

Головний тренер лондонського "Челсі" Жозе Моуріньо, 44 роки, відкрито виразив незадоволеність і розчарування грою українського нападника Андрія Шевченка, 30 років, у цьому сезоні. Проте потім заявив, що клуб готовий дати йому ще один шанс в наступному сезоні, інформує www.sport.com.ua.

- Все залежить від самого Андрія. Сподіваюся, він і сам незадоволений тим, що він дав команді цього сезону. Шевченко провів його зовсім не так, як від нього чекали. Але якщо і він незадоволений, то це навіть добре, - зазначив Моуріньо.

На дуже актуальне запитання про те, чи хоче сам Моуріньо бачити Шеву у складі "синіх" в наступному сезоні Жозе відповів так:

- Він гравець "Челсі" і у нього з клубом підписаний контракт. Якщо, повторюся, він не задоволений цим сезоном і хоче все виправити, тоді, звичайно, я хочу бачити його в команді.

Крім того, Моуріньо повторив свою тезу про те, що на виправданням Андрію може послужити те, що він довгий час жив і грав в країні з іншою культурою та футболом.

Зараз ви читаєте новину «Моуріньо не задоволений грою Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути