четвер, 23 жовтня 2008 10:43

Мінімальна перемога "Інтера" задовільнила Моуріньо

Жозе Моуріньо коментує мінімальну перемогу своєї команди над "Анортосісом" (1:0).

Після феєричної перемоги міланців над "Ромою" в суботу, багато хто чекав продовження банкету проти "Анортосіса". Проте вийшло інакше.

"Згоден, ми не відзначалися продуктивністю в цьому поєдинку, але наше місце в групі і кількість набраних очок нас цілком задовольняє", - сказав португалець.

"Деякі команди дістають можливість багато забити, коли суперник грає в більш-менш відкритий футбол. Як наприклад "Барселона" з "Базелем" або "Арсенал" з "Фенербахче". Я захоплений роботою Темурі Кецбая, але сьогодні вони приїхали, щоб відсидітися і почекати в обороні. Тільки в останні десять хвилин суперник прагнув зміняти підхід".

"І, повірте, це не критика, а констатація". "Інтер" вже практично вийшов в плей-офф турніру, набравши сім очок в трьох поєдинках. "Вважаю, що справжня Ліга чемпіонів починається з матчів на виліт. У груповому етапі бувають деякі несподіванки, але всі сильні часто проходять в 1/8 фіналу".

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Мінімальна перемога "Інтера" задовільнила Моуріньо ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути