Ексклюзиви
середа, 29 серпня 2012 09:08

"Матчі проти команд з бундесліги ніколи не бувають легкими" - Сьомін

"Матчі проти команд з бундесліги ніколи не бувають легкими" - Сьомін
"Поки про матч з "Шахтарем" в чемпіонаті нам треба забути" - Сьомін ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін прокоментував майбутній матч-відповідь раунду плей-офф Ліги чемпіонів проти "Боруссії" з Менхенгладбаха.

"Нас однозначно чекає важкий матч, незважаючи на перемогу в першій зустрічі, - цитує Сьоміна "Чемпионат.com". - Ми дивилися гру "Боруссії" проти "Хоффенхайма". Німці показали хорошу гру, при цьому довівши, що вони сильні духом. Матчі проти команд з бундесліги ніколи не бувають легкими, на якому б місці не знаходилася ця команда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" на виїзді тричі забило "Боруссії"

Що стосується "Динамо", то ми провели вже 10 складних матчів, в яких команда викладалася на всі 100 відсотків, хоча не варто забувати, що деякі гравці не готувалися з нами до сезону, частина футболістів брала участь в Євро-2012. Перед грою з "Боруссією" у нас всі у строю.

Ми знаємо, що на матчі буде повний стадіон, тому сподіваємося на підтримку наших уболівальників і хочемо показати гарну гру. Тому поки про матч з "Шахтарем" в чемпіонаті нам треба забути і зосередитися на "Боруссії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" майже забезпечило собі вихід до Ліги чемпіонів

Нагадаємо, сьогодні київське "Динамо" зіграє з менхенгладбахською "Боруссією" матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів-2012/2013. Гра на НСК "Олімпійський" розпочнеться о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "1+1".

Виїзна перемога "Динамо" у першому матчі з рахунком 3:1 практично не залишає сумнівів, що кияни пройдуть у груповий раунд Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Матчі проти команд з бундесліги ніколи не бувають легкими" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути