Ексклюзиви
вівторок, 28 серпня 2012 17:55

"Сподіваємось, що гравці "Динамо" будуть думати про "Шахтар" - Штранцль

"Сподіваємось, що гравці "Динамо" будуть думати про "Шахтар" - Штранцль
Люсьєн Фавр привіз у Київ 21-го футболіста ФОТО: borussia.de

"Боруссія" з Менхенгладбаха постарається забити швидкий гол і зробити все можливе, щоб пройти "Динамо" у раунді плей-офф Ліги чемпіонів. Про це на прес-конференції розповіли наставник команли Люсьєн Фавр та австрійський захисник Мартін Штранцль.

Люсьєне, як до цього матчу підійшли гравці вашої команди?

"Що я можу сказати? Рахунок 3:1 на користь "Динамо" був для мене несподіваним результатом. Я зрозумів, що наше поле виявилося для нашого суперника кращим, ніж для нас."

Запитання до Мартіна Штранцля. Який настрій у гравців перед матчем у Києві?

"Настрій у нас хороший, я б навіть сказав, що бойовий. У нас складне завдання - відіграти три мячі. Постараємось якомога швидше відкрити рахунок. Це буде гарним запасом для нас. У будь-якому випадку три очки у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів буде гарним результатом."

Люсьєне, які слова ви знайшли для команди перед київським матчем?

"Поразка від "Динамо" з рахунком 3:1 була болючою. Команда має робити все можливе і неможливе, щоб досягти мети. Побачимо як все вийде".

Мартіне, "Боруссія" гратиме на чужому полі.

"Після матчу з "Динамо" ми зрозуміли, що грали повільно. Суперник діяв набагато швидше. Завтра постараємось грати швидко і знайти слабинки у захисті киян".

Люсьєне, як ви збираєтеся будувати гру?

"Зрозуміло, що буде дуже важко. Але це наш шанс пройти далі, тому ми постараємось його використати. Нам буде важко грати на чужому полі."

Мартіне, у складі московського "Спартака" ви грали проти "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів. Тоді кияни вас пройшли.

"Дійсно, чотири роки тому "Динамо" не пустило нас у Лігу чемпіонів. Ми першими забили, але "Динамо" відігралося і забило нам кілька м'ячів. Не хочу думати, що ситуація може повторитися. Ми плануємо забити швидкий гол. Сподіваємось, що гравці "Динамо" будуть думати про матч з "Шахтарем" у чемпіонаті України."

Зараз ви читаєте новину «"Сподіваємось, що гравці "Динамо" будуть думати про "Шахтар" - Штранцль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути