четвер, 04 лютого 2010 14:05

Матч проти "Фіорентини" посварив Моурінью і Балотеллі

Матч проти "Фіорентини" посварив Моурінью і Балотеллі
Міланський "Інтер" обіграв "Фіорентину" з рахунком 1:0 в першому матчі півфіналу Кубка Італії.

Єдиний гол Дієго Міліто після прекрасної передачі Маріо Балотеллі в першому таймі на 34-ій хвилині приніс перемогу господарям "Сан-Сіро". Гра вийшла абсолютно рівною, з невеликою перевагою моментів у "Інтера", але забитих м"ячів уболівальники в Мілані більше не побачили.

Герой першого тайму Балотеллі в середині другого тайму був замінений головним тренером "Інтеру" Жозе Моурінью, який був незадоволений поведінкою футболіста, який не прибіг у власний штрафний майданчик в той момент, коли біля воріт "нерадзуррі" був кутовий. Після заміни роздратований Балотеллі відправився відразу в роздягальню, а не на лавку запасних.

"Я вимушений був вносити зміни до гри, оскільки "Фіорентина" контролювала матч. Що стосується заміни, то в моїй схемі футболісти завжди зобов"язані відпрацьовувати в обороні, навіть якщо у них виникли проблеми - отримали пошкодження або втратили контактну лінзу, наприклад. Спочатку відпрацюй в захисті, потім вже вирішуй все решта", - заявив Моурінью.

Наставник "Фіорентини" Чезаре Пранделлі залишився дуже задоволений грою своєї команди. "Ми грали здорово, контролювали м"яч, але в завершальній стадії атаки нам трохи не вистачало агресії. Але ми продовжуємо боротьбу як в Кубку Італії, так в чемпіонаті і Лізі чемпіонів, і постараємося скрізь добитися гідних результатів. Для цього потрібно все викидати з голови окрім майбутнього матчу", - підкреслив Пранделлі.

Матч-відповідь півфінальну відбудеться у Флоренції 14 квітня. В іншому півфіналі сильнішого виявлять "Рома" і "Удінезе".

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Матч проти "Фіорентини" посварив Моурінью і Балотеллі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути