вівторок, 08 грудня 2009 18:32

Жозе Моурінью "підколов" журналістів перед матчем з "Рубіном"

Жозе Моурінью "підколов" журналістів перед матчем з "Рубіном"

Головний тренер міланського "Інтера" Жозе Моурінью пожартував над журналістами на офіційній прес-конференції перед матчем Ліги чемпіонів проти казанського "Рубіна".

Відповідаючи на питання про склад своєї команди, Моурінью сказав, що він збирається дізнатися його з газет, які вийдуть у день матчу, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

"Мій склад? Ви, журналісти, добре визначаєте його за мене, - сказав Моурінью. - Я почекаю і побачу, що завтра напишуть газети". Тренер "Інтера" додав, що його команда не боїться суперника і буде грати на перемогу.

Матч шостого туру Ліги чемпіонів у групі F "Інтер" - "Рубін" відбудеться ввечері 9 грудня в Мілані. Гра почнеться о 21:45. Перед останнім туром лідером групи є "Барселона" (вісім очок), у "Інтера" і "Рубіна" по шість очок, а у київського "Динамо" - п"ять.

Щоб вийти в 1/8 фіналу незалежно від результату матчу "Динамо" - "Барселона", і "Інтеру", і "Рубіну" необхідно перемагати.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Жозе Моурінью "підколов" журналістів перед матчем з "Рубіном"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути