вівторок, 08 грудня 2009 18:15

Сейв Шовковського визнали найкращим моментом 5-го туру ЛЧ (ВІДЕО)

Сейв Шовковського визнали найкращим моментом 5-го туру ЛЧ (ВІДЕО)

Фантастичний сейв голкіпера "Динамо" Олександра Шовковського у матчі з "Рубіном" визнано найкращим моментом 5-го туру Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що Шовковський став одним з героїв найяскравішого моменту першого тайму, а може і всієї зустрічі. На 42-й хвилині матчу голкіпер показав дива реакції, парирувавши майстерний удар нападника "Рубіна" Алехандро Домінгеса "ножицями" через себе.

Після гри Шовковський розповів, як йому вдалося відбити цей дивовижно красивий удар. "М"яч був переведений у центр, я почав зміщуватися і, враховуючи те, що з моєї позиції він летів зліва направо, я припустив, що Домінгес битиме через себе. У долю секунди оцінив, що якщо він влучить у площину воріт, це буде лівий кут, тому я намагався передбачати ситуацію. Надалі все склалося досить вдало. Відскік був передбачуваним, в цьому випадку нічого надзвичайного не сталося. Мені вдалося згрупуватися і вчасно виставити руку", - сказав Шовковський.

Зазначимо, що за сейв Шовковського проголосувало 57,9 відсотків читачів офіційного сайту УЄФА.

Нагадаємо, що 9 грудня "Динамо" приймає у Києві "Барселону" - це буде ключовий для "Динамо" матч, перемога в якому дозволить динамівцям продовжити боротьбу у єврокубках сезону 2009/2010.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Сейв Шовковського визнали найкращим моментом 5-го туру ЛЧ (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути