понеділок, 30 листопада 2009 13:54

Моурінью строго покарав гравця за похід в нічний клуб

Моурінью строго покарав гравця за похід в нічний клуб

Головний тренер міланського футбольного клубу "Інтер" Жозе Моурінью покарав форварда Маріо Балотеллі за запізнення на тренування. 29 листопада Моурінью не включив гравця в заявку на матч чемпіонату Італії з "Фіорентиною". Балотеллі також може пропустити зустріч з "Ювентусом", яка відбудеться 5 грудня. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Моурінью назвав своє рішення виключити Балотеллі із заявки на матч з "Фіорентиною" "технічним вибором", підкресливши, що на лавці запасних в "Інтера" залишилися чемпіони світу Марко Матерацці і Патрік Вієйра, і відсутність Балотеллі у складі не має нікого дивувати.

Проте, за даними італійських ЗМІ, насправді португальський тренер покарав нападаючого за запізнення на тренування в п"ятницю, 27 листопада. За інформацією ЗМІ, причиною запізнення Балотеллі став похід в нічний клуб.

Моурінью підкреслив, що Балотеллі може пропустити і матч з "Ювентусом". За словами тренера, нападаючі "Інтера", які вийшли проти "Фіорентини" в стартовому складі, зіграли добре, і підстав міняти їх немає.

За даними ЗМІ, португальський фахівець відправив Балотеллі тренуватися з молодіжним складом. Коли 19-річний форвард повернеться в головну команду "Інтера", не уточнюється.

"Інтер" переміг "Фіорентину" з рахунком 1:0 завдяки голу нападаючого Дієго Міліто і зміцнив своє лідерство в чемпіонаті Італії. У 14 матчах "Інтер" набрав 35 очок. У "Мілана", який займає друге місце, 28 очок.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Моурінью строго покарав гравця за похід в нічний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути