понеділок, 07 грудня 2009 18:24

Моурінью відмовився спілкуватися зі своїми футболістами

Автор: фото: REUTERS/Stefano Rellandini
  Клаудіо Маркізіо забив вирішальний гол ”Інтеру”. 23-річний вихованець клубної школи ”Ювентуса” уже залучається до збірної Італії
Клаудіо Маркізіо забив вирішальний гол ”Інтеру”. 23-річний вихованець клубної школи ”Ювентуса” уже залучається до збірної Італії

Уже заочний суперник київського "Динамо" у Лізі чемпіонів — італійський "Інтер" — невдало зіграв один із найпринциповіших поєдинків у національному чемпіонаті. Команда Жозе Моурінью поступилася на виїзді туринському "Ювентусу" — 1:2. "Інтер" зберіг перше місце після 15-го туру, проте переслідувачі скоротили відставання. "Мілан" поступається лідерові чотирма очками, "Ювентус" — п"ятьма.

"ГПУ" аналізує матч "Ювентус"—"Інтер".


Тактика

"Ювентус" зіграв за схемою 1-4-3-2-1. Наставник туринців Чіро Феррара випустив одночасно на поле Дієго та Дель П"єро. За його словами, така побудова гри давала можливість якомога швидше сідати в оборону за розвитку атак "Інтера". Тренер міланців Жозе Моурінью поклався на звичну 1-4-4-2.


Видовищність

Матч був напруженим, достатньо результативним, але яскравим його не назвеш. У "Інтера" був відсутній травмований диспетчер Веслі Снейдер. Його функції виконував Станкович. Сповна замінити голландця він не зміг, хоча і віддав результативну передачу на Ето"О. Команди багато боролися у центрі поля — в обох було по три опорники, хоча туринець Маркізіо відповідав і за лівий фланг.

Матч був результативним, але невидовищним

Заміни

Програючи, тренер "Інтера" кинув центрального захисника Матерацці у напад, але цей хід користі гостям не приніс. Малопомітним був Мансіні, а Балотеллі тільки провокував суперника, а не загострював гру. "Ювентус" робив заміни по рахунку зважено, намагаючись залишити останню на самий кінець зустрічі. Вінцем обережної гри туринців став невихід на поле форварда Давида Трезеге.


Герой

23-річний півзахисник "Ювентуса" Клаудіо Маркізіо. Вихованець клубної школи "Старої Синьйори". За рахунку 1:1 і поточної ігрової переваги "Інтера" суто індивідуальними зусиллями зумів провести вирішальний гол. Після нього гості так і не змогли намацати гру, яка дозволила їм уперше у матчі зрівняти рахунок. Частково це пов"язано з утратами — крім Снейдера, не грав дискваліфікований правофланговий Майкон, потужна атакувальна одиниця "Інтера".

Суддівство

"Інтер" висловив претензії до арбітра Массіміліано Саккані з Мантови. Він призначив сумнівний штрафний, після якого туринець Мело відкрив рахунок. Мело перебував у офсайді. Потім гості двічі претендували на пенальті після падінь Самуеля та Міліто. Моурінью вилучили з лави запасних після голу Мело. Португалець дивився матч із трибуни. Після поєдинку тренер "Інтера" відмовився спілкуватися не тільки з пресою, а й зі своїми підопічними.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью відмовився спілкуватися зі своїми футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути