вівторок, 29 січня 2008 16:22

Марадона приїхав в гості до Шевченка

Марадона приїхав в гості до Шевченка
Вчора тренувальну базу лондоського "Челсі" відвідав знаменитий аргентинський футболіст Дієго Марадона.

47-річний Марадона довгий час спілкувався з головним тренером Аврамом Грантом, потім попозував для фотографа, обнявшись з Андрієм Шевченком і Міхаелем Баллаком, і, нарешті, перекинувся парою слів з новачком - аргентинським юніором Франко Ді Санто, який підписав контракт на минулому тижні.

Для всіх гравців ці відвідини стали величезним сюрпризом, а "десятка" команди Джо Коул, здається, радів приїзду Марадони більше всіх.

Шевченко, який вчора разом з Міхаелем Баллаком приєднався до тренувань команди, був радий обговорити приїзд Марадони: "В футбольному світі він є героєм для кожного гравця, він просто неймовірний футболіст. Він - легенда, герой для всіх, фантастичний гравець. У нього були труднощі в житті, але зараз все нормально".

"Він добре виглядає, він скинув вагу, і відчуває себе набагато краще. Він трохи грає в гольф, як і я, але зараз я не можу багато грати. Зараз я починаю тренуватися і почуваю себе добре", - повідомив український легіонер.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Марадона приїхав в гості до Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути