субота, 28 липня 2007 18:00

Марадона ніяк не може доїхати до В"єтнама

Поїздка зірки світового футболу Дієго Марадони до В"єтнаму в черговий, вже третій раз відкладена, повідомила в суботу представник місцевого телебачення ВТС - одного з організаторів заходу.

За словами представника футболіста Луіса Лестані, на цей раз лікарі не заперечували проти поїздки, проте Марадона сам вирішив її відкласти, посилаючись на те, що "відчуваючи себе втомленим, не хоче з"являтися перед публікою не в кращому вигляді". У листі з вибаченнями він дав обіцянку "приїхати до В"єтнаму через місяць", повідомляє www.eurosport.ru.

Чергове перенесення турне легендарного аргентинця в"єтнамські організатори сприйняли з явним незадоволенням.

- 31 серпня - крайній термін. Якщо Марадона знову не зможе приїхати, то захід буде остаточно відмінений, - сказала заступник гендиректора ВTC Фан Тхи Лоан.

Раніше Марадона у зв"язку із станом здоров"я двічі відкладав візит до В"єтнаму і низки інших країн регіону в рамках програми "Азіатський тур-2007". Згідно первинному плану, візит футбольної зірки в країну був намічений на початок червня.
Зараз ви читаєте новину «Марадона ніяк не може доїхати до В"єтнама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути