Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2011 10:03

Луческу розповів, чого він побоюється в матчі з "Динамо"

Луческу розповів, чого він побоюється в матчі з "Динамо"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу поділився очікуваннями від майбутньої центральної зустрічі першого кола української першості з віце-чемпіоном країни - київським "Динамо", повідомляє офіційний сайт Гірників.

"Це дербі чемпіонату, чого ще можна чекати? - каже наставник помаранчево-чорних. - Ви знаєте, яка боротьба між цими двома клубами. Зараз обидві команди знаходяться на першому місці, і нас розділяє тільки різниця м'ячів. Напевно, у них буде невелика перевага , адже вони грають удома і публіка буде на їхньому боці".

"Сподіваюся, що за всіма показниками нас чекає гра високого рівня. Матч транслюватиметься в багатьох країнах Європи, і хотілося б, щоб гра була дуже видовищною. Люди побачили, який український футбол насправді. Тим більше що на наступному тижні обидві команди беруть участь в єврокубках: одна в Лізі Чемпіонів, інша в Лізі Європи", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" назвало ціну квитків на матч з "Шахтарем"

Тренер сказав, що йому є чого побоюватися в майбутньому матчі.

"У першу чергу, хотілося б, щоб гра не розпочалася з якогось пенальті в наші ворота. Якщо цього не станеться, ми спробуємо зіграти на високому рівні. Думаю, що гра буде рівна. Вони вигравали у нас матчі, які, за великим рахунком, нічого не значили. Ми ж перемагали, коли вирішувалася доля якогось титулу або проходу далі.

У "Динамо" свої козирі. Це міць і, природно, супермотівація. За останні роки вони практично нічого не вигравали. Якщо, звичайно, не брати до уваги Суперкубок, який, будемо так говорити, не дуже важливий титул. Так що повинна видатися гра між супермотівірованной і дуже організованою командою, якою і є "Шахтар", - сказав Луческу.

У майбутній грі "Динамо" не зможе розраховувати на дискваліфікованого Мілевського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мілевський не допоможе "Динамо" у матчі з "Шахтарем"

"Це дуже важливий гравець для "Динамо". Останнім часом він показував змістовний, хороший футбол. І вважаю, що для них це втрата. Але не він, врешті-решт, визначає гру "Динамо". Ми теж багато матчів проводили без провідних гравців. Можливо, і в цій зустрічі хтось не з'явиться на полі.

У першу чергу, це залежить від тих гравців, які вийдуть. У таких випадках не говорять про тих, хто відсутній. Ті, хто вийде на поле у ??складі "Шахтаря" і "Динамо", зобов'язані підтвердити рівень цих клубів. Такі ігри не залежать від конкретного гравця, а залежать від команди в цілому", - підкреслив Луческу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" і "Шахтар" розсудить Віктор Швецов

Гру розсудить арбітр Віктор Швецов.

"Думаю, що ніколи суддя такого рівня не допустить помилок, які були, наприклад, у грі "Динамо" з "Чорноморцем". По-моєму, це самий кваліфікований арбітр в Україні на сьогоднішній день, самий уважний. І він знає, як інтерпретувати правила для користі футболу", - упевнений румунський наставник.

Нагадаємо, матч між "Динамо" і донецьким "Шахтарем" пройде в суботу, 24 вересня в Києві на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського". Початок о 20:00. Трансляція на каналі "1+1".

Зараз ви читаєте новину «Луческу розповів, чого він побоюється в матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути