неділя, 14 серпня 2011 14:02

"Пощастило, що дуже швидко забили гол" - Луческу

"Пощастило, що дуже швидко забили гол" - Луческу

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував перемогу своєї команди над "Дніпром" (3:1) у центральному матчі шостого туру української прем'єр-ліги.

"Думаю, що ми повністю заслужили сьогоднішню перемогу. Ми її здобули, зігравши дуже уважно. Пощастило, що дуже швидко забили гол. Самі спровокували цей момент, адже знали, що "Дніпро" почне дуже потужно. Під тиском уболівальників суперник, напевно, побіжить вперед, завдяки тому, що має в своєму складі, в принципі, дуже багато гравців, які люблять грати в атаці.

Потім же ми сіли на свою половину поля, намагалися витягнути футболістів "Дніпра" атакувати нас і грали на контратаках.

Завданням на другий тайм було контролювати якомога більше м'яч і грати на контратаках. Знову ж одну з контратак ми реалізували. Незважаючи на те що у "Дніпра" все-таки були моменти, ці ситуації, скажімо так, носили не ігровий характер, а виникали після стандартних положень, де "Дніпро" був дуже небезпечний. Ми ж були не максимально сконцентровані при контратаках, які мали в другому таймі.

Якщо аналізувати в цілому, думаю, що рахунок відповідає тому, що було сьогодні на полі. Хочу привітати своїх футболістів за ту гру, яку вони сьогодні продемонстрували в Дніпропетровську", - наводить післяматчеві слова фахівця офіційний сайт донецького клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Пощастило, що дуже швидко забили гол" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути