Ексклюзиви
четвер, 22 вересня 2011 14:43

"Динамо" та "Шахтар" зіграють малорезультативну нічию

Лідери українського футболу у суботу зіграють четвертий матч 2011 року. Хід подій — найменш прогнозований.

Перед травневим поєдинком чемпіонату було ясно: перевага за "Динамо", бо для суперника матч нічого не вирішував. Сумський кубковий фінал очевидно підкреслив, наскільки важливо було "Шахтареві" здобути трофей у дні, коли відзначалося 75-річчя клубу. А до гри на суперкубок, навпаки, гірники підійшли зверхньо: у минулому сезоні вони довели, що абсолютно сильніші.

Перевага "Шахтаря" — глибший резерв. Мірча Луческу матиме кращі можливості для посилення гри по її ходу. У "Динамо" натомість не зіграє Мілевський, але я б не назвав це відчутною втратою. Серйозніше може позначитися відсутність Гусєва — якщо правофланговий, який щойно відновився після травми, не зіграє, це вплине на команду швидкість "Динамо". Михалика не буде точно. Думаю, у центрі оборони господарів вийдуть Юссуф та Хачеріді.

Як уболівальник "Динамо", сподіваюся на Олександра Алієва. Він непогано провів останні матчі. "Динамо" гратиме від оборони, і чіткий перший пас Алієва буде необхідний для виходу у контратаку.

Воротарська позиція у обох клубів неміцна. Шовковський та Рибка, мають кредит довіри від тренерів, але "смикаються", помиляючись на рівному місці. Надто дивно це бачити від досвідченого динамівського воротаря.

Тренерський фактор — рівнозначний. Нікому не віддам перевагу. Ігрові стилі суперників вивчені досконало, сюрпризів не буде. "Козир" Юрія Сьоміна як психолога та мотиватора на сьогодні мені уже здається неактуальним.

Швидше, за все буде нічия. Малорезультативна, скажімо — 1:1

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" та "Шахтар" зіграють малорезультативну нічию». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути