четвер, 22 вересня 2011 14:12

"Динамо" і "Шахтар" розсудить Віктор Швецов

"Динамо" і "Шахтар" розсудить Віктор Швецов

Стала відома бригада арбітрів, яка обслуговуватиме центральний матч першого кола чемпіонату України сезону 2011/2012 рр.. між "Динамо" і донецьким "Шахтарем".

Суддя в полі - арбітр ФІФА Віктор Швецов з Одеси. Народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством в 1991 році, а в 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

У нинішньому сезоні в активі арбітра чотири матчі елітного дивізіону, в тому числі і один за участю "Динамо". У поєдинку 1-го туру "біло-сині" приймали на своєму полі "Металіст", і зіграли в результативну нічию (1:1). У даному поєдинку одесит пред'явив шість жовтих карток - чотири динамівцям і дві харків'янам. Матчі за участю "Шахтаря" в цьому сезоні ще не обслуговував.

Допомагати головному рефері будуть асистенти арбітра ФІФА з Миколаєва - Сергій Возняк та Ігор Пономаренко. Функції резервного покладено на арбітра національної категорії Юрія Грисьо, що представляє Львів.

Робота бригади арбітрів буде оцінена відомим у минулому арбітром Василем Мельничуком (Сімферополь).

 

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" розсудить Віктор Швецов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути