неділя, 28 серпня 2011 11:41

Ахметов, Луческу і Срна заклали зірку "Вболівальникам "Шахтаря"
11

Фото: shakhtar.com

У суботу, 27 серпня, на Алеї слави донецького "Шахтаря" запалала ще одна зірка - "Уболівальникам ФК "Шахтар". Закладка п'ятої за рахунком зірки приурочена до Дня міста Донецька та Дня працівників вугільної промисловості.

Урочистій церемонії відкриття передував фестиваль пісень про "Шахтар", учасниками якого були вболівальники донецької команди. Безпосередньо ж у процедурі закладки зірки взяли участь президент ФК "Шахтар", тренерський штаб і футболісти.

"Уболівальники знаходяться в нашому серці. Ми граємо і перемагаємо для них. І якби у нас їх не було - не було б ні чемпіонств, ні Кубка УЄФА. Ваша підтримка, ваша критика, ваша віра - ось що робить нашу команду сильнішою, а нашу мрію - реальною", - сказав Рінат Ахметов.

Нагадаємо, раніше "Шахтар" дізнався суперників по груповому етапу Ліги чемпіонів. "Гірники" потрапили до групи G, разом з португальським "Порту", кіпрським АПОЕЛем і пітерським "Зенітом".

Зараз ви читаєте новину «Ахметов, Луческу і Срна заклали зірку "Вболівальникам "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути