Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 18:56

Луческу не проти, щоб його замінив Хуанде Рамос

Мірча Луческу здивував всіх і кожного, коли із схваленням постаивився до новини, що іспанський тренер Хуанде Рамос може замінити румунського фахівця на посту наставника "Шахтаря".

"Насправді - це нормально. Адже я вже заявив, що покину команду в грудні. Тренер Рамос в даний момент не пов"язаний ні з одним клубом, і він дійсно може стати тією людиною, яка потрібна "Шахтареві". Хоча я думаю, що будь-який тренер, який зараз не знаходиться на контракті, може замінити мене", - передає слова Луческу "Терикон" з посиланням на румунські ЗМІ.

Луческу вкрай розчарований невдалим стартом сезону для донецького "Шахтаря": "Я втомився. Мені здається, що такого невдалого початку сезону у мене не було з тих пір, коли я тренував "Корвінул".

Я не розумію, що відбувається - команда грає непогано, але нічого не виходить. Ви бачите, що у "Барселони" з нами були дві гольові можливості, і вони обидві їх реалізували. Чомусь наших суперників супроводжує успіх", підсумував Луческу.

Зараз ви читаєте новину «Луческу не проти, щоб його замінив Хуанде Рамос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути