понеділок, 27 жовтня 2008 15:37

Хуанде Рамосу почали дзвонити з "Шахтаря"

Хуанде Рамосу почали дзвонити з "Шахтаря"

Хуанде Рамос був звільнений з поста наставника "Тоттенхема" в суботу увечері. Через декілька годин ці новини дійшли до Донецька , і там вони були зустрінуті зовсім не байдуже. Керівництво донецького "Шахтаря" давно хоче бачити іспанця як заміну Мірчи Лучеську на посту головного тренера команди.

І завдяки суботній відставці Рамоса, інтерес до екс-тренера "Севільї" розгорівся з новою силою, повідомляє іспанська Marca.

Ще два тижні тому керівництво донецького клубу виявляло зацікавленість в послугах Рамоса, але в ту пору в іспанця був контракт з "Тоттенхемом", а ніякі інші варіанти продовження кар"єри Рамос розглядати не хотів.

Тепер ситуація різко змінилася - керівництвом лондонського "Тоттенхема" Хуанде Рамос був звільнений з посади, але все вказує на те, що скоро іспанський фахівець отримає нову роботу. Принаймні, агент Рамоса Хінес Карвахаль вже отримав перший дзвінок з України з метою з"ясувати про наміри іспанського коуча з приводу роботи в "Шахтарі".

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Хуанде Рамосу почали дзвонити з "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути