Ексклюзиви
пʼятниця, 06 серпня 2010 08:47

Ліга Європи. "Дніпро" поставив сербський "Спартак" на місце

Ліга Європи. "Дніпро" поставив сербський "Спартак" на місце

Два забиті м"ячі після кутових ударів вивели дніпропетровський "Дніпро" у плей-офф раунд Ліги Європи. Якщо в першому матчі сербський "Спартак Златібор-Вода" двічі засмутив Антона Каніболоцького ударами з 11-метрової позначки, то цього разу українці відповіли іншими стандартними положеннями.

До речі, на "Дніпро-Арені" вже "дніпряни" могли бити пенальті. У середині першого тайму у арбітра зустрічі швейцарця Штефана Штудера на це були вагомі підстави, коли після удару Євгена Селезньова на шляху м"яча у ворота встала рука захисника "Спартака" Братіча, проте швейцарець вважав це не навмисною грою і пенальті не призначив.

Через десять хвилин Селезньов все ж потрапив в обійми партнерів. "Вистрілив" черговий кутовий, хоча до цього вони не несли великої загрози воротам Лабуса. А тут захисники не догледіли за Євгеном, який з лінії воротарського майданчика відправив м"яч у верхній кут після подачі Феррейри. У першому таймі у гостей залишався час розвести м"яч з центра поля і збігати до чужого штрафного. За весь тайм серби так і не змогли жодного разу вдарити по воротах Каніболоцького.

А ось у "Дніпра" вийшло реалізувати перший же кутовий у другому таймі. Цього разу подавав Калиниченко, а вбив м"яч під поперечину Маріо Холек. Власне, цей гол за великим рахунком вже не мав значення. "Дніпро" влаштовувала і мінімальна перемога з урахуванням виїзного м"яча, але все ж таки давав право на одну помилку.

Неприємність могла статися на 70-й хвилині - швидка триходівка закінчилася ударом Міріча з близької відстані. Це був перший і останній момент "Спартака". Останні хвилини з походом до штрафного майданячика "Дніпра" сербського воротаря були нервовими, але до реальної небезпеки справа не дійшла.

3:2 за сумою двох матчів і сьогодні "Дніпро" дізнається останнього суперника на шляху до групи Ліги Європи.

Ліга Європи.

Третій відбірний раунд.

Матч-відповідь

"Дніпро" - "Спартак Златібор" 2:0 (1:0)

Голи: Селезньов 45 (1:0), Холек 48 (2:0)

"Дніпро": Каніболоцький, Денисов, Чеберячко, Лобжанідзе, Русол, Калиниченко (Назаренко, 75), Феррейра, Холек, Кравченко (Ротань, 30), Коноплянка, Селезньов (Гоменюк, 71)

"Спартак Златібор": Лабус, Убіпаріп (Міріч, 46), Веселіном (Носкович, 80), Торбіца, Пушкаріч, Адамович, Братіч, Сімович, Шарац, Стевановіч, Антонич.

Попередження: Стевановіч 30, Коноплянка 62, Веселіном 67, Братіч 85

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. "Дніпро" поставив сербський "Спартак" на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути