Ексклюзиви
пʼятниця, 30 липня 2010 08:55

"Дніпро" з поразки стартував у Лізі Європи (ВІДЕО)

"Дніпро" з поразки стартував у Лізі Європи (ВІДЕО)

"Дніпро" невдало почав свій європейський похід. Лідер чемпіонату України поступився сербському "Спартаку", команді, назву якої до недавніх пір мало хто знав.

Виявилося, що і такий суперник підопічним Володимира Безсонова не по зубах. При тому, що за весь матч серби завдали три удари в площину воріт. Два з яких - з 11-метрової позначки - виявилися результативними.

Що "погубило" гостей, так це вальяжний темп, який вони взяли на озброєння з самого початку поєдинку. М"яч контролювали, суперникові створювати щось біля своїх воріт не дозволяли, але й самі не досягли успіху. Зрозуміло, що в двораундовому поєдинку завдання-мінімум полягає в тому, щоб забити м"яч на чужому полі. З ним "Дніпро" впорався - на 23-й хвилині Кравченко не кращим чином пробив з лінії штрафного, але м"яч все ж опинився в сітці воріт "Спартака".

До того часу господарі вже встигли повести в рахунку. У безпечній ситуації зіграв рукою в своїй штрафній Коноплянка, і Торбіца реалізував пенальті. "Дніпро" міг вирвати перемогу незадовго до фінального свистка, коли Гоменюк виклав м"яч під удар Назаренко. Але півзахисник збірної України із забійної позиції пробив у штангу.

А потім настала розв"язка. , Федорчук, який вийшов на заміну виставив ногу в своїй штрафній, зупинивши прохід Носковича, і арбітр вдруге вказав на "крапку". А Торбіца вдруге виконав вирок - 2:1 на користь "Спартака".

Ліга Європи

Третій відбірковий раунд, перший матч

"Спартак-Златібор" (Сербія) - "Дніпро" (Україна) - 2:1 (1:1)

Голи: Торбіца, 16-пен (1:0), С. Кравченко, 23 (1:1), Торбіца, 90-пен. (2:1).

"Спартак-Златібор": Лабус, Шарац, Сімович, Міланкович, Братіч, Адамович, Торбіца, Веселінов (Пушкаріч, 46), Убіпаріп (Носкович, 76), Муйі (Міріч, 46), Антоніч.

"Дніпро": О. Каніболоцький, Чеберячко, Денисов, Пашаєв, Русол, Феррейра, Калініченко (Федорчук, 59), С. Кравченко, Гоменюк, Коноплянка, Селезньов (Назаренко, 59).

Попередження: Братіч, 13, Чеберячко, 20, Коноплянка, 35, Денисов, 47, Міланкович, 61, Торбіца, 90.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" з поразки стартував у Лізі Європи (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути