вівторок, 27 липня 2010 03:12

"Дніпро" вийшов у чисті лідери

Автор: фото з сайта www.shakhtar.com
  Повернення у донецький ”Шахтар” колишній захисник іспанської ”Барселони” Дмитро Чигринський (ліворуч) відсвяткував голом у ворота луганської ”Зорі”
Повернення у донецький ”Шахтар” колишній захисник іспанської ”Барселони” Дмитро Чигринський (ліворуч) відсвяткував голом у ворота луганської ”Зорі”

У центральному матчі третього туру прем"єр-ліги харківський "Металіст" приймав київське "Динамо".

Наприкінці першого тайму основний голкіпер господарів Олександр Горяїнов розірвав ахіллесове сухожилля. Замість нього у воротах став Дмитро Жданков. Це певною мірою вплинуло на результат поєдинку — кияни перемогли 1:2.

— Горяїнов готується до операції. Тому перед стартом у Лізі Європи мусимо терміново шукати воротаря, — каже "ГПУ" головний тренер "Металіста" 59-річний Мирон Маркевич. — Реальних кандидатів у нас поки що немає. Про перехід Андрія Диканя годі говорити, у нього контракт із грозненським "Тереком", а чемпіонат Росії саме в розпалі. Максим Коваль пішов у "Динамо". Може, і виросте в хорошого воротаря. Але грати швидше за все буде за дубль. Навряд чи його ставитимуть основним на важливі ігри. "Динамо" перед стартом у Лізі чемпіонів теж залишилося лише з одним воротарем. Що ж поробиш, немає воротарів в Україні.

Контракт із Максимом Ковалем столичний клуб мав підписати у понеділок. Перехід воротаря із запорізького "Металурга" оцінили у $4 млн плюс річна оренда когось із голкіперів: Артема Кичака, Станіслава Богуша або Дениса Бойка. В останньому матчі Коваль пропустив від Артема Федецького зі львівських "Карпат" — 1:0.

Перша поразка в чемпіонаті столичного "Арсенала" стала дебютною перемогою  "Севастополя". Кримчани йдуть без втрат. Мало не спіткнувся об луганську "Зорю" чемпіон. Результативно повернувся в українську першість захисник Дмитро Чигринський. Він за кілька хвилин до кінця поєдинку замкнув головою подачу зі штафного. Теж головою, але тричі, відзначився нападник "Дніпра" Євген Селезньов. Це дозволило його команді з великим рахунком 1:5 переграти маріупольський "Ілліцівець" й очолити турнірну таблицю.


Футбол. Чемпіонат України. Прем"єр-ліга. третій тур


Волинь — Кривбас — 0:0

Металіст — Динамо — 1:2

Таврія — Металург Д — 2:1

Арсенал — Севастополь — 0:1

Іллічівець — Дніпро — 1:5

Карпати — Металург З — 1:0

Шахтар — Зоря — 1:0

Оболонь — Ворскла — 0:1

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" вийшов у чисті лідери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути