пʼятниця, 23 липня 2010 09:33

Першим суперником "Дніпра" у Лізі Європи стане "Спартак"

Першим суперником "Дніпра" у Лізі Європи стане "Спартак"

Вчора відбулися матчі-відповіді 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи, за результатами яких став відомий суперник дніпропетровського "Дніпра" в наступному етапі турніру.

Відповідно до результатів жеребкування, в третій кваліфікації Ліги Європи український клуб мав зіграти з переможцем пари 2-го кваліфікаційного раунду "Діфферданж" (Люксембург) - "Спартак" (Златібор Вода, Сербія). Перший матч цих команд завершився внічию - 3:3, а у звітному поєдинку сильнішими виявилися серби - 2:0.

Таким чином, суперником "Дніпра" в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи став сербський "Спартак". Перший матч цього етапу турніру команда Володимира Безсонова проведе на виїзді, 29 липня, матч-відповідь - у Дніпропетровську, 5 серпня.

Нагадаємо, окрім "Дніпра", в третій кваліфікації Ліги Європи бере участь ще один український клуб - "Карпати". Як вже повідомлялося, за вихід у наступний раунд львів"яни битимуться з грузинським "Зестафоні". Що до "Металіста" і "Таврії", то вони вступлять у боротьбу в рамках 4-го кваліфікаційного раунду.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Першим суперником "Дніпра" у Лізі Європи стане "Спартак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути