пʼятниця, 23 липня 2010 08:52

"Карпати" резервним складом обіграли "Рейк"явік"

"Карпати" резервним складом обіграли "Рейк"явік"

Львівські "Карпати" виконали завдання-мінімум, обігравши і в матчі-відповіді другого відбірного раунду Ліги Європи ісландський "Рейк"явік" з рахунком 3:2. Суперником "зелено-білих" у наступному раунді буде грузинський "Зестафоні", який за сумою двох матчів (3:0 і 0:1) переграв словацьку "Дуклу" (Банська-Бистриця).

Матч у Львові проходив за неймовірної задухи. +32 градуси ввечері для львів"ян - важко, а що говорити про полярних ісландців? Тримаючи в думці і матчі чемпіонату, Олег Кононов дав шанс дублерам, виставивши з основи тільки Мілошевича і Федецького. У воротах місце зайняв одеський новачок Віталій Руденко, дебютували вихованці "Карпат", які виступали в "Львові" брати Баранці.

Спека, невмотивованість, та ще й швидкий гол. Все це призвело до того, що львів"яни зіграли дуже розслаблено. Зеньов і Федецький в першому таймі заклали надію, що в другому всі дійдуть до розгрому, але не тут-то було.

За чотири хвилини Фіннбогасон оформив дубль. Все для львів"ян могло закінчитися ще більшими проблемами, але Руденко продемонстрував чудеса реакції і двічі рятував ворота від неминучого голу.

Що цікаво, навіть при рівному рахунку підопічні Кононова не сильно рвалися до чужих воріт, розмірено катаючи м"яч. Не знадобилося проявляти характер. Дуже швидко відновили статус-кво після красивого удару Бориса Баранця - 3:2. А тому, що результат таким залишився до фінального свистка дякувати треба найкращого у складі обох команд Віталію Руденку.

Наступним суперником "Карпат" будуть жителі півдня, яких на голому класі обіграти буде складніше, тому що сконцентрованими треба бути від стартового і до фінального свистка.

Ліга Європи.

2 відбірний раунд.

Матч-відповідь

"Карпати" (Україна) - "Рейк"явік" (Ісландія) - 3:2 (2:0)

Голи: Зеньов (2), Федецький (25), Б. Баранець (70) - Фіннбогасон (61, 65).

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" резервним складом обіграли "Рейк"явік"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути