четвер, 05 серпня 2010 11:43

Ліга Європи. Сьогодні "Карпати" і "Дніпро" зіграють матчі-відповіді

Ліга Європи. Сьогодні "Карпати" і "Дніпро" зіграють матчі-відповіді

Сьогодні, 5 серпня, слідом за київським "Динамо" свій єврокубковий похід продовжать львівські "Карпати" і дніпропетровський "Дніпро", яким зіграють матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Ліга Європи.

Третій кваліфікаційний раунд

Матчі-відповіді

Зестафоні (Грузія) - Карпати (Львів, Україна)

(Перший матч - 0:1)

Зестафоні. Стадіон Центральний. Початок матчу: 19:00

Арбітр: Томмі Шервен (Норвегія)

ТВ-трансляція - канал Футбол

Перший матч з гордими грузинами для "Карпат" склався вельми не просто. Гол у дебюті зустрічі не дозволив підопічним Кононова розвинути успіх, більше того футболісти "Зестафоні" цілком могли привезти зі Львова більш прийнятний результат.

Так що візит до сусідньої Грузії для львів'ян обіцяє бути набагато складнішим, ніж вояж в далеку Ісландію в попередньому раунді. Тим більше що Зестефоні особливо сильно грає вдома, де у попередніх раундах були вщент розгромлені сан-маринський "Фаетано" і словацька "Дукла".

Щоб мати побільше сил перед відповідальною грою, наставник "Карпат" в останньому турі українського чемпіонату надав відпочинок лідерам своєї команди - Тлумаку, Ощипку, Федецькому, Кожанову, Худоб"яку і Батисті, і виставив на гру з луганською "Зорею" наполовину дублюючий склад.

При цьому бразильський форвард вийшов на останні хвилини матчу і відзначився не реалізованим пенальті. А ось молодий нападаючий Володимир Гудима забив сам і заробив пенальті, так що Олегу Кононову ще треба подумати, кого поставити у стартовий склад.

Дніпро (Дніпропетровськ, Україна) - Спартак Златібор Вода (Суботіца, Сербія)

(Перший матч - 1:2)

Дніпропетровськ. Стадіон Дніпро-Арена. Початок матчу: 20:00

Арбітр: Штефан Штудер (Швейцарія)

ТВ-трансляція - телеканал Кіно

Результат першого матчу "Дніпра" у Лізі Європи став величезною несподіванкою для вболівальників команди. Досі мало кому відомий в Україні сербський "Спартак" зумів обіграти один з найбагатших клубів вітчизняного чемпіонату. Втім, переглянувши відео звіт гри, можна сказати, що підсумковий рахунок не відображає того, що відбувалося на полі - "Дніпро" мінімум тричі мав засмучувати "Спартак".

Тепер підопічні Безсонова повинні виправлятися перед рідними трибунами, так як поразку від суперника такого рівня просто ніхто не зрозуміє. На оптимістичний лад налаштовує недільний матч "Дніпра" з "Оболонню", в якому дніпропетровці влаштували справжню гольову феєрію. Особливо зараз тішить Євген Селезньов, який і сам забиває, і партнерам допомагає це робити.

У той же час ніяк не можна забувати минулі конфузи з "Белінцоною" і "Абердіном", та й попереднє протистояння з сербською командою ("Партизаном" в 2005 році в Кубку УЄФА) завершилося не на користь "Дніпра".

Втім, якщо команда Безсонова належним чином зможе налаштуватися на гру і не буде тринькати моменти, так як вона це любить робити, то особливих проблем з проходом в наступний раунд не повинно виникнути.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Сьогодні "Карпати" і "Дніпро" зіграють матчі-відповіді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути