пʼятниця, 09 травня 2008 17:10

Лідер команди Mclaren тимчасово став Апполоном

Лідер команди Mclaren і один з кращих гонщиків "Формули-1" англієць Льюіс Гамільтон взяв участь в спектаклі "Вогні Анатолії", який поставив в Стамбулі театр Gosteri-merkezi. Пілот зіграв роль Аполлона, який спустився на місце дії на спеціальному тросі, не знімаючи гоночний костюм, пише The Times.

Як Аполлон він повинен був примирити ворогуючих троянських і грецьких воїнів, а потім знов відлетіти. Поява Гамільтона в спектаклі, що оповідає про події битви за Трою, стала можливою завдяки компанії Vodafone, яка вклала близько 300 мільйонів фунтів стерлінгів на підтримку команди Mclaren, і вкладає гроші в постановку спектаклю.

Проте театральний дебют Гамільтона, який не міг відмовитися від контрактних зобов"язань, був підданий обструкції з боку критиків. Сам пілот підкреслив, що він не вважає свою участь в спектаклі смішною: "Я ж не носив химерні костюми з фільму "Борат". Я просто виконав свою роботу, і тепер відчуваю, що не виглядав безглуздо. Мені потрібно було спуститися зверху вниз з мечем в руках, і як ще, біс візьми, я міг це зробити?"

Варто відзначити, що за найближчі п"ять років Люіс Гамільтон, в тому чис 
Зараз ви читаєте новину «Лідер команди Mclaren тимчасово став Апполоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути