Ексклюзиви
середа, 16 березня 2011 15:00

Леоненко вважає відсутність Мілевського плюсом для "Динамо"

Леоненко вважає відсутність Мілевського плюсом для "Динамо"

Екс-нападник київського "Динамо" Віктор Леоненко поділився думкою щодо того, як його колишня команда повинна побудувати свою гру в завтрашньому матчі проти "Манчестер Сіті" в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи. Про це він розповів в інтерв'ю "Сегодня".

"Травма Мілевського - образлива. Але його відсутність, навпаки, може стати плюсом для киян, - розповів Леоненко. - У Манчестері 90 хвилин потрібно буде бігати і відбирати. Кравець швидше Мілевського і обсяг виконаної роботи в нього буде більше. Але головне, він ще може і втекти. Чи легко втекти від захисту Сіті? Нелегко. Там досвідчені хлопці, не дурники. І хто і як буде грати в "Динамо", думаю, Манчіні вже знає. Але, крім порушень, іншого методу боротьби зі швидкістю немає. Всі дуже впевнено твердять, що Кравець дуже швидкий. Ну от, буде шанс це проявити.

У принципі, я не проти, якщо б з виходом Гармаша на вістрі висунувся Шева, - продовжив експерт. -Навпаки, поки в Андрія залітає, думаю, йому варто грати на цій позиції. Але у мене таке відчуття, що він сам не хоче. А в цілому - без різниці, хто вийде. Лише б не пропустили в першому таймі. Але навіть якщо пропустять у другому, будуть дуже серйозні проблеми. Підуть пожежі. Але я не здивуюся, якщо наші і в гостях виграють".

Нагадаємо, що в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" на своєму полі обіграло "Манчестер Сіті" з рахунком 2:0. Матч-відповідь відбудеться в четвер, 17 березня. Початок о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Леоненко вважає відсутність Мілевського плюсом для "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути