Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 15:28

"Динамо" і "Манчестер Сіті" розсудить фартовий для киян турок

"Динамо" і "Манчестер Сіті" розсудить фартовий для киян турок

Стала відома бригада арбітрів, яка призначена УЄФА для роботи на відповідному матчі 1 / 8 фіналу Ліги Європи "Манчестер Сіті" - "Динамо". Всі шестеро рефері представляють Туреччину.

Арбітр у полі - 34-річний Кюнейт Чакир. Незважаючи на вік, матчі рівня єврокубків Чакир обслуговує вже п'ять років, з червня 2006 року. Шляхи турка з "Динамо" перетиналися двічі, причому один раз - у нинішньому сезоні. У серпні 2010 року він працював на поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів "Гент" - "Динамо" (1:3).

А двома роками раніше Чакир в Києві також працював на матчі кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" - "Дрогеда" (2:2). В обох випадках наша команда проходила в наступний раунд турніру.

Допомагати головному арбітру будуть Бахаттін Дуран і Тарік Онгун. Асистенти арбітра за воротами - Хюсейн Гючек і Баріс Сімсек. Функції резервного рефері покладено на Сулеймана Абая.

Матч "Манчестер Сіті" - "Динамо" відбудеться 17 березня в Англії. Початок гри о 20:00. Пряма трансляція на телеканалі "ICTV".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Манчестер Сіті" розсудить фартовий для киян турок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути