вівторок, 15 березня 2011 15:57

Мілевському "вживили" у руку пластину

Мілевському "вживили" у руку пластину

Стан здоров'я Артема Мілевського став головною темою розмов для вболівальників "Динамо". Операція на руці у нападника пройшла успішно, але, враховуючи її складність (в Артема осколковий перелом зі зміщенням середньої третини променевої кістки лівої руки) за попередніми даними відновлення займе близько місяця.

Зараз Артем почуває себе нормально, незабаром зможе приступити до вправ, в яких не задіяна хвора рука. Сам футболіст вже не дочекається, коли його випишуть з лікарні:

"Найнеприємніше вже позаду, - розповів по телефону Артем. - Сьогодні ввечері повинні виписати додому. Операція пройшла успішно, відчуваю себе нормально. Зараз лікарі ставлять крапельниці, щоб зняти набряк. Я швидко відійшов від наркозу і майже відразу після операції міг пересуватися.

На руці немає ні гіпсу, ані пов'язки, просто ходжу з великою наклейкою. Рука працює як треба, можу нею ворушити. Найближчим часом буду жити з пластиною, яку мені "вживили" у руку. Якщо все пройде нормально, її можна зняти через рік, коли все зростеться. Але вона не повинна мені заважати.

Про терміни відновлення поки говорити рано. Вони залежать від того, буде рука боліти, чи ні. Зараз я дуже хочу скоріше приступити до якоїсь діяльності.

Поки в лікарні, мене підтримують друзі, близькі. Приходили провідати генеральний директор Резо Чохонелідзе, наш тренер Сергій Ребров, з команди - Алієв, Нінкович, Попов ... Усім велике спасибі за увагу. "

Нагадаємо, за кілька хвилин до перерви у матчі "Динамо" - "Ворскла" (2:0) Мілевський, намагаючись обвести захисника полтавців, впав на газон і невдало приземлився на руку ... Форвард одразу ж був відправлений на "швидкій" в лікарню.

Як мінімум, нападник пропустить матч-відповідь проти "Манчестер Сіті" (17 березня), матчі УПЛ з "Дніпром" і "Кривбасом" (20 березня і 2 квітня) і контрольний поєдинок збірної України проти Італії (29 березня).

Зараз ви читаєте новину «Мілевському "вживили" у руку пластину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути