середа, 16 березня 2011 11:25

Півзахисник "Манчестер Сіті" готовий розстріляти "Динамо"

Півзахисник "Манчестер Сіті" готовий розстріляти "Динамо"

Шон Райт-Філліпс готовий допомогти "МанСіті" перемогти в Лізі Європи. Вінгер "Сіті" заявив, що він повернувся і зробить все можливе в цей четвер в матчі проти "Динамо".

"Матч проти "Редінга" був найдовшим для мене останнім часом, я відіграв 90 хв. - сказав він офіційному сайту клубу. - Я почав знаходити своє місце знову, і я намагаюся бути впевненим у собі.

Ми вважаємо, що зможемо перемогти Київ. Ми знаємо, що ми повинні вийти на поле, і починати розстрілювати їх і створювати як можна більше моментів. Але ніколи не можна знати, що може статися. Все це буде залежати від тактики тренера, але ми знаємо, якщо ми отримаємо шанс, ми повинні скористатися ним, і відкрити рахунок гри.

Ми хочемо виграти всі ігри, які ми будемо грати. Ми дійсно хочемо трофеїв. Якщо ми зіграємо добре з "Динамо" і "Челсі", то це буде чудово, ми сподіваємося, що ми зможемо зміцнити свою впевненість", - сказав Шон Райт-Філліпс.

Нагадаємо, що в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "Динамо" на своєму полі обіграло "Манчестер Сіті" з рахунком 2:0. Матч-відповідь відбудеться в четвер, 17 березня. Початок о 20:00. Трансляція на телеканалі ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник "Манчестер Сіті" готовий розстріляти "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути