Ексклюзиви
вівторок, 05 січня 2016 11:56

Контракт Зідана з "Реалом" розрахований до 2018 року

Контракт Зідана з "Реалом" розрахований до 2018 року
Зідан виступав за "Реал" в 2001-2006 роках

Зінедін Зідан, який очолив мадридський футбольний клуб "Реал" у понеділок, уклав контракт до 2018-го року, стверджує Marca.

Президент "Реала" Флорентіно Перес на прес-конференції в понеділок оголосив, що Рафаель Бенітес відправлений у відставку з посади головного тренера, а його обов'язки виконуватиме Зідан, який раніше працював тренером у молодіжній команді мадридського клубу.

"Вершкові" займають третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, на 4 очки відстаючи від лідируючого мадридського "Атлетико". Перший офіційний матч під керівництвом Зідана "Реал" проведе 9 січня на своєму полі з "Депортиво" у рамках 19-го туру чемпіонату Іспанії.

Зідан виступав за "Реал" в 2001-2006 роках, ставши у складі мадридців переможцем чемпіонату Іспанії, Ліги чемпіонів, Міжконтинентального кубка Суперкубка УЄФА і двічі Суперкубка Іспанії, а також визнавався найкращим футболістом року за версією ФІФА. Після завершення ігрової кар'єри француз був радником Переса, а з 2012 року працював тренером в академії клубу.

Зараз ви читаєте новину «Контракт Зідана з "Реалом" розрахований до 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути