неділя, 07 квітня 2019 20:11

Конор Макгрегор найбільше заробляв на програних боях

 

Американське антидопінгове агентство USADA опублікувала список бійців Абсолютного бійцівського чемпіонату - UFC - з найбільшою кількістю негативних допінг-тестів. Найбільше чистих проб здав ірландський боєць, екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор, 30 років. За останні чотири роки їх виявилось 49. Наприкінці березня харизматичний ірландець оголосив про завершення спортивної кар'єри, а за якийсь тиждень на своїй twitter-сторінці звернувся до вболівальників і анонсував відновлення кар'єри. Gazeta.ua розповідає про легенду ММА декількома відеоісторіями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бій століття" в UFC завершився грандіозним скандалом

12 грудня 2015 року. Лас-Вегас, США. Відібрав титул чемпіона UFC у напівлегкій вазі, нокаутувавши бразильця Жозе Алду за 13 секунд. Неперевершеному майстрові задіти суперника за живе Макгрегору вдалося це зробити з чемпіоном Алду. Зі старту поєдинку той кинувся мстити за всі образи і був спійманий чітким лівим боковим назустріч у щелепу.

5 березня 2016 року. Лас-Вегас, США. Дебютував у напівсередній вазі з поразки від американця Нейта Діаса – задушливий прийом в другому раунді.

20 серпня 2016 року. Лас-Вегас, США. Взяв реванш у Нейта Діаса – перемога рішенням більшості суддів.

26 серпня 2017 року. Парадайс, передмістя Лас-Вегаса, США. Дебютував з поразки у професіональному боксі, програвши технічним нокаутом одному з найкращих боксерів в історії, американцю Флойду Мейвезеру. За бій ірландець заробив більше, ніж за всю кар'єру в UFC – за неофіційною інформацією понад $100 млн.

6 жовтня 2018 року. Лас-Вегас, США. Програв бій за титул чемпіона UFC у легкій вазі росіянину Хабібу Нурмагомедову – больовий прийом в четвертому раунді.

Ну і, звісно, який Конор Макгрегор без своєї фірмової ходи.

Минулого року Конор Макгрегор створив компанію Proper No. Twelve Irish Whiskey. Віскі, яке Макгрегор рекламував, попиваючи прямо на офіційних заходах перед боєм з Хабібом Нурмагомедовим, можна купити в Ірландії, США і Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «Конор Макгрегор найбільше заробляв на програних боях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути