вівторок, 23 березня 2010 12:39

Команди УПЛ зможуть грати лише на стадіонах, що були заявлені спочатку

Команди УПЛ зможуть грати лише на стадіонах, що були заявлені спочатку

У понеділок ввечері дирекція Прем"єр-ліги як вийняток задовольнила клопотання "Арсеналу" про проведення матчу проти "Ворскли" на стадіоні "Метеор". Генеральний директор УФПЛ Олександр Єфремов прокоментував ситуацію.

"Щоб не допускати подібних інцидентів надалі, в проекті регламенту змагань на сезон-2010/11 передбачено, що команди будуть зобов"язані проводити свої домашні матчі лише на заявлених основному та резервному стадіонах у місці дислокації клубу. Назви цих арен клуби зобов"язані будуть надати Прем"єр-лізі перед початком сезону, а порушення цієї норми спричинить серйозні санкції".

Нагадаємо, що матч перенесеного 13-го туру "Арсенал" - "Ворскла" команди спочатку планували провести в Кривому Розі через неготовність до гри полів на стадіонах "Колос" і "УТК ім. Баннікова" з причини незадовільних погодних умов. Але в останній момент за інформацією прес-служби столичного клубу представники міської влади Кривого Рогу відмовилися йти канонірам на зустріч. Місцевий стадіон "Металург" знаходиться на балансі криворізького міськради.

За матеріалами turnir.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Команди УПЛ зможуть грати лише на стадіонах, що були заявлені спочатку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути