вівторок, 13 листопада 2007 08:44

Колишній гірник Маріка може залишити "Штутгарт"

Колишній нападаючий донецького Шахтаря Чипріан Маріка може залишити свій нинішній клуб - німецький "Штутгарт". У послугах форварда збірної Румунії зацікавлені "Гамбург" і "Стяуа". Першим пропозиція про покупку Маріки "Штутгарту" надійшла від "Гамбурга", а потім це зробили і представники "Стяуа" на чолі з президентом клубу Джіджі Бекалі, повідомляє www.sport.com.ua.

Румунський клуб готовий запропонувати Марикі контракт строком на 1,5 роки і зарплату у розмірі 600 000 євро плюс різні бонуси. Шанси нападника взимку опинитися в "Стяуа", за інформацією з джерел близьких до клубу, складають дев"яносто відсотків.

У нинішньому сезоні чемпіонату Німеччини Маріка провів у складі "Штутгарту" 11 ігор. У 6 з них форвард з"являвся на полі в основному складі, в 5 - виходив на заміну. При цьому забиті голи на рахунку Маріки поки відсутні.

"Штутгарт" купив румунську зірку у "Шахтаря" за 7 мільйонів. євро, що стало найдорожчим трансфером в історії німецького клубу.
Зараз ви читаєте новину «Колишній гірник Маріка може залишити "Штутгарт"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути