Ексклюзиви
вівторок, 04 вересня 2007 15:37

Маріка - найгірший гравець "Штутгарту" в останньому матчі

Німецька преса і представники "Штутгарту" обрушилися з критикою на адресу румунського нападаючого "швабів" Чіпріана Маріки, повідомляє football.ua.

На їх думку, колишній форвард донецького "Шахтаря" вкрай слабо зіграв в матчі 4-го туру бундесліги проти "Карлсруе" (0:1). Авторитетне німецьке видання Kicker виставило Маріці за цю гру оцінку 5,0 і тим самим визнало форварда найгіршим гравцем зустрічі. Bild же "нагородив" Маріку "шестіркою" - гіршою оцінкою в Німеччині.

Ще в перерві матчу "Карслруе" - "Штутгарт" спортивний директор "швабів" Хорст Хельдт заявив, що Маріка повинен використовувати голеві моменти: "Він робив наше життя в цьому матчі важким. Чіпріан повинен був використовувати свій момент. У таких ситуаціях потрібно бути холоднокровним".

На післяматчевій прес-конференції підтримав Хельдта і наставник "Штутгарту" Армін Вех: "Упевнений, забий Маріка в тій ситуації - ми б не програли "Карлсруе". Чіпріан повинен зрозуміти: Бундесліга - це не чемпіонат України. Я чекаю від Маріки більшого".

Не могло залишити без уваги погану гру Маріки і німецьке телебачення. У ефірі телеканалу "Premier" було сказано, що Маріка зумів виграти м"яч в єдиноборстві тільки в 26%. Крім того, телеканал вважає, що румунський форвард занадто егоїстичний на полі.

Відзначимо, що Маріка був замінений на 63-ій хвилині матчу з "Карлсруе". На 14-ій хвилині зустрічі румунський нападаючий заробив жовту картку.

Зараз ви читаєте новину «Маріка - найгірший гравець "Штутгарту" в останньому матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути