вівторок, 10 грудня 2019 14:46

Клопп знищив перекладача на прес-конференції перед матчем Лізі чемпіонів

Клопп знищив перекладача на прес-конференції перед матчем Лізі чемпіонів
Минулого сезону Юрген Клопп разом із "Ліверпулем" виграв "Лігу чемпіонів. Фото: рейтер

Тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп розкритикував перекладача під час прес-конфренції напередодні матчу 6-го туру Ліги чемпіонів проти "Зальцбурга". Той неправильно переклав слова Джордана Хендерсона з англійської мови на німецьку, назвавши гру проти "Зальцбурга" легкою для "Ліверпуля". На нещастя перекладача, поруч сидів німець Юрген Клопп.

"Хр**ово, коли поруч з перекладачем сидить тренер, що говорить німецькою. Питання було про те, чи допоможе нам перемога в Лізі чемпіонів в минулому році, тому що ми завжди виступали в схожих ситуаціях.

Хендерсон не казав, що ми не будемо напружуватися в цій грі. Ми усвідомлюємо, що буде непросто. Він говорив про всякі звичайні речі. Вам дійсно варто послухати. Інакше я можу зробити це сам. Це не так вже й складно", – цитує Клоппа "Футбол 24" з посиланням на "Goal.com".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ман Сіті" шукає заміну Гвардіолі - ЗМІ

Поєдинок "Зальцбург" – "Ліверпуль" відбудеться у вівторок, 10 грудня. Початок матчу о 19:55. Перед останнім туром Ліверпуль має в активі 10 очок, Наполі – 8, а Зальцбург – 7. Для виходу до плей-оф Ліги чемпіонів австрійцям достатньо мінімально перемогти мерсисайдців.

Зараз ви читаєте новину «Клопп знищив перекладача на прес-конференції перед матчем Лізі чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути