понеділок, 26 травня 2008 17:39

Клінсманн візьметься за освіту гравців "Баварії"

Новий наставник мюнхенської "Баварії" Юрген Клінсманн, який незабаром приступить до роботи з командою, має намір серйозно взятися за освіту своїх підопічних.

Одним з нововведень буде створення індивідуальних кімнат з персональним ноутбуком для футболістів. Крім того, відомо, що найближчим часом футболісти будуть зобов"язані зайнятися вивченням іноземних мов (італійської або іспанської на вибір, плюс англійської), а також пройдуть комп"ютерні курси.

"Ми створюємо освітній центр, де гравців готуватимуть на найвищому рівні, - пояснив новації віце-президент "Баварії" Карл-Хайнц Румменігге. - Всі ці заходи, включаючи і реконструкцію бази, мають одну мету: вдосконалити команду. При цьому Юрген має намір працювати з кожним гравцем індивідуально".

Іншою ініціативою нового тренерського штабу стане відео-аналіз. Декілька камер спостерігатимуть за кожним гравцем на полі. А після тренувань кожному футболістові в індивідуальному порядку буде представлений запис на ноутбуці, де він разом з тренером зможе в деталях подивитися і проаналізувати свої дії на полі. Цікаво, що така система широко застосовується в Англії і є на озброєнні у всіх 20 клубів прем"єр-ліги.

"Нам дуже треба ця "нова хвиля", яку нам несе Кліснманн, - вважає Румменігге. - Впевнений, він те, що нам потрібно".

У минулому сезоні "Баварія" під керівництвом Оттмара Хітцфельда виграла чемпіонат і Кубок Німеччини, але поступилася "Зеніту" в півфіналі Кубка УЄФА.

РИА "Новости"
Зараз ви читаєте новину «Клінсманн візьметься за освіту гравців "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути