Ексклюзиви
пʼятниця, 12 червня 2009 17:01

Кличку довелося змінити спаринг-партнерів (ФОТО)
5

Фото: sports.ru

Чемпіон світу за версіями WBO, IBF і IBO Володимир Кличко розповів, які зміни в тренувальний процес йому довелося вносити після того, як його суперником призначили Руслана Чагаєва.

"Довелося викликати інших спаринг-партнерів. Адже я готувався до поєдинку з правшею, а Чагаєв - лівша. Це, власне, головний нюанс. Ну і, ясна річ, в терміновому порядку ми взялися за вивчення стилю Руслана. Можу привести вам приклад одного з моїх вечорів в тренувальному таборі. Вечірнє заняття більш насичене, ніж уранішнє, і в залі, до речі, частенько присутні глядачі. В основному це відпочиваючі або місцеві жителі.


Спочатку я розминаюся, потім тайпірую руки і провожу бій з тінню, після чого працюю із спаринг-партнерами. Один з них – Енді Лі, досить відомий у Штатах боксер ірландського походження. Після спарингу - два раунди роботи з грушею на платформі. Так підвищується швидкість і точність ударів. Ну, а на закуску - вправи для зміцнення м"язів шиї. Після всього наступає час фізіотерапевта і перегляд записів боїв Чагаєва", - цитує Кличко-молодшого газета "Нова".


33-річний Володимир Кличко 20 червня на 65-тисячному стадіоні "Велтінс Арена" в німецькому Гельзенкірхені битиметься з 30-річним Русланом Чагаєвим. Узбек замінить Девіда Хея - той відмовився від бою з Кличком через травму руки.

За матеріалами Championat.ru, "Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «Кличку довелося змінити спаринг-партнерів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути