Ексклюзиви
четвер, 11 червня 2009 12:57

Кличко розповів про складнощі підготовки до бою з шульгою Чагаєвим

Кличко розповів про складнощі підготовки до бою з шульгою Чагаєвим

Український боксер-важкоатлет Володимир Кличко розповів про складнощі, які він відчуває при підготовці до бою з Русланом Чагаєвим з Узбекистану. За словах Кличка, головна проблема полягає в тому, що Чагаєв - лівша, а до цього українець готувався до бою з англійцем Девідом Хеєм, який боксує в традиційній стійці.

Бій Кличко - Чагаєв відбудеться 20 червня в німецькому Гельзенкірхені. Цього дня українець повинен був зустрітися з Хеєм, але 3 червня стало відомо, що англієць отримав травму і не вийде на ринг. Домовленість про бій з Чагаєвим була досягнута 6 червня.

Кличко відзначив, що, не дивлячись на складнощі, він зуміє добре підготуватися до поєдинку з Чагаєвим. Українець нагадав, що він вже перемагав сильних лівшів - росіянина Султана Ібрагімова і американця Тоні Томпсона.

Кличко готується до бою з Чагаєвим в Австрії. У таборі українця знаходяться сім спарринг-партнерів, з якими він щодня проводить по 10-12 тренувальних раундів.

У бою з Чагаєвим Кличко захищатиме титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Чагаєв володіє титулом "тимчасово недіючого чемпіона" WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

За матеріалами Лента, Fightnews

Зараз ви читаєте новину «Кличко розповів про складнощі підготовки до бою з шульгою Чагаєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути