понеділок, 30 листопада 2009 18:41

Карпін стане офіційним наставником "Спартака"

Карпін стане офіційним наставником "Спартака"

Генеральний директор московського футбольного клубу "Спартак" Валерій Карпін в 2010 році офіційно стане головним тренером команди. Про це повідомляє інтернет-видання Infox.ru. 30 листопада 2009 року Карпін склав іспит і отримав тренерську ліцензію A. Тепер гендиректор "Спартака" почне навчання на тренерську ліцензію Pro.

Карпін заявив, що навчання на тренерських курсах проходить цікаво. Карпін підкреслив, що не знає, яку оцінку він отримав на іспиті. За словами гендиректора "Спартака", його просто повідомили про присудження ліцензії A.

Тренувати клуб російської прем"єр-ліги може фахівець, який має ліцензію Pro або який проходить навчання на отримання цієї ліцензії. Тренерська ліцензія Pro також дає право працювати в європейських клубах.

Карпін очолив "Спартака" в квітні 2009 року після відставки Мікаеля Лаудрупа. При цьому офіційно виконуючим обов"язки головного тренера команди числився помічник Карпіна Сергій Родіонов. Сам Карпін офіційно не міг входити в тренерський штаб через відсутність у нього ліцензії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Карпін стане офіційним наставником "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути