Ексклюзиви
середа, 29 квітня 2009 14:46

Карпін тренуватиме "Спартак" до кінця сезону

Карпін тренуватиме "Спартак" до кінця сезону

Генеральний директор московського "Спартака" Валерій Карпін заявив, що, швидше за все, він виконуватиме обов"язки головного тренера команди до кінця сезону-2009. Карпін приступив до виконання обов"язків наставника після звільнення з посту головного тренера Мікаеля Лаудрупа, якого відправили у відставку 15 квітня.

Під керівництвом Карпіна "Спартак" провів два матчі в чемпіонаті Росії і взяв дві перемоги, вигравши на своєму полі у "Спартака" з Нальчика (2:0) і на виїзді у "Рубіна" (2:0). Минулого тижня тренером-консультантом команди став колишній наставник "Спартака" і збірної Росії Олег Романцев.

Романцев допомагає визначати стартовий склад на гру

За словами Карпіна, на цьому тижні Романцев приїжджає на тренування команди щодня, і поки він задоволений побаченим. Виконуючий обов"язки головного тренера зізнався, що радиться з Романцевим, коли визначає стартовий склад на гру.

Свій наступний матч в чемпіонаті Росії "Спартак" зіграє 2 травня проти московського "Динамо". В перших шести турах команда набрала десять очок і ділить пяте-шосте місце з ЦСКА.

За матеріалами lenta.ru, Sportbox.ru

Зараз ви читаєте новину «Карпін тренуватиме "Спартак" до кінця сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути