четвер, 23 квітня 2009 15:41

"Спартак" повернув Олега Романцева

"Спартак" повернув Олега Романцева

Колишній головний тренер московського "Cпартака" Олег Романцев повернувся в команду як тренер-консультант. За словами Романцева, його запросили співробітники клубу, які у минулому грали в "Спартаку" під його керівництвом. Найближчим часом робота тренера в клубі "Не матиме юридичних підстав".

Кажучи про людей, які запросили його до "Спартака", Романцев назвав імена Валерія Карпіна, Дмитра Попова, Сергія Родіонова та Ігоря Ледяхова. Карпін в даний час є генеральним директором "Спартака", Попов - спортивним директором, а Родіонов і Ледяхов входять в тренерський штаб.

Романцев повертатиме "Спартаку" переможні традиції, стиль і дух

Романцев відзначив, що повернення до "Спартака" - його "добра воля". За словами наставника, він "допомагатиме хлопцям в тренувальному процесі". Романцев додав, що перед командою стоять завдання повернути переможні традиції, стиль і спартаківський дух.

55-річний Романцев тренував московський "Спартак" з 1989 по 2003 рік. Під його керівництвом команда виграла чемпіонат СРСР 1989 року, дев"ять разів ставала чемпіоном Росії і тричі завойовувала Кубок Росії. Крім того, Романцев працював із збірною Росії і виводив її у фінальні турніри Євро-1996 і чемпіонату світу – 2002.

Московський "Спартак" залишився без головного тренера 15 квітня, коли з цього поста був звільнений данець Мікаель Лаудруп. Обов"язки наставника команди виконує Валерій Карпін, який залишився і генеральним директором клубу.

За матеріалами lenta.ru, sovsport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Спартак" повернув Олега Романцева». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути