понеділок, 28 січня 2008 16:37

Кануте не дають отримати заслужений титул кращого гравця Африки

Головний тренер збірної Малі Жан-Франсуа Жодар не збирається відпускати свого нападника Фредеріка Кануте на церемонію вручення нагороди кращому футболістові Африки, яка відбудеться в п"ятницю, в тому випадку, якщо його команда вийде в плей-офф.

Форвард "Севільі" потрапив в число трьох лауреатів разом з ганцем Майклом Ессьєном і капітаном івуарійців Дідьє Дрогба. У вівторок в Гані Малі проведе останній матч групового етапу Кубка Африки проти Кот-Д"Івуару, в якому їх влаштує нічия. При цьому вручення нагород в Того відбудеться за 48 годин до чвертьфінальних зустрічей.

- Це просто божевілля - організовувати захід під час турніру такого рівня. Якщо церемонія проходила б в Аккрі, ми б його відпустили на один вечір. Але йому ж треба добиратися в Того, а потім майже відразу летіти назад. Він сильно втомиться. Якщо я відпущу Кануте, а потім Малі програє, відповідати за це доведеться мені, - заявив Жодар.

Відзначимо, що тренер в суботу дозволив своєму півзахисникові Момо Сіссоко виїхати на переговори з приводу свого переходу з "Ліверпуля" до "Ювентуса". Очікується, що з Італії хавбек повернеться в понеділок.

Джерело:
"Спорт-экспресс"

Зараз ви читаєте новину «Кануте не дають отримати заслужений титул кращого гравця Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути