четвер, 08 березня 2018 20:11

Як "Динамо" і "Лаціо" йшли назустріч один одному

Як "Динамо" і "Лаціо" йшли назустріч один одному
Іммобіле в Римі знищив "Стяуа". Фото: twitter.com

У Лізі Європи сьогодні відбудуться перші матчі 1/8 фіналу. Україну на даному етапі представляє "Динамо", яке на виїзді зіграє проти італійського "Лаціо". Початок матчу на римському "Олімпіко" о 22:05.

На шляху до дуелі з римлянами кияни в 1/16 фіналу не без зусиль пройшли грецький АЕК. Перший матч в Афінах, який відбувся 15 лютого, завершився результативною нічиєю, 1:1. Це була перша офіційна гра біло-синіх після зимової паузи. Кияни першими відкрили рахунок: Циганков вдало замкнув простріл з правого флангу від Гонсалеса. Але греки у другому таймі додали, в той же час "Динамо" підсіло і майже не переходило свою половину поля. Відверто випав з гри Гармаш, замінити якого на другого форварда Бесєдіна головний тренер зважився лише на 78-й хвилині. Але через 2 хвилини Айдаревіч, який вийшов на заміну, скористався неузгодженістю голкіпера і захисту біло-синіх при розіграші греками стандарту і, фактично, вніс м'яч у ворота.

Матч в Києві за тиждень завершився нульовою нічиєю, за яку кияни повинні дякувати Богу: греки бездарно змарнували кілька епізодів, де просто зобов'язані були забивати. За сумою двох зустрічей команда Олександра Хацкевича вийшла до 1/8 фіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер суперника "Динамо" повторив досягнення Марко ван Бастена

"Лаціо" в 1/16 фіналу зустрічався з румунським "Стяуа". Перший матч в Бухаресті інакше як непорозумінням назвати важко: всупереч прогнозам команда Сімоне Індзагі мінімально поступилася господарям 0:1, єдиний гол на рахунку Ньоере.

Але вже в матчі-відповіді за тиждень римляни перед своїми вболівальниками відігралися і вибачилися сповна, знищивши суперника з хокейним рахунком 5:1. Хет-триком відзначився Іммобіле, ще по голу на свій рахунок записали Баштуш і Андерсон. У "Стяуа" як і в першому матчі відзначився Ньоере, забивши гол престижу незадовго до фінального свистка.

Матч-відповідь "Динамо" і "Лаціо" відбудеться 15 березня на "Олімпійському". Початок о 20:00, текстовий онлайн планує наш сайт.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" і "Лаціо" йшли назустріч один одному». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути